Kom Godt I Gang Med At Sy

Online sykursus for begyndere og let øvede

I dette online sykursus lærer du alle de grundlæggende teknikker og principper, du har brug for at kende, for at sy tøj til dig selv efter snitmønstre, du køber. Du lærer din symaskine at kende, bliver introduceret til snitmønstre og lærer både at forstå dem og lave om på dem, og igennem øvelser og opgaver får du praktisk erfaring med de mest anvendte syteknikker. Når du har gennemført kurset har du en god grundlæggende viden om og erfaring med syning, og kan sy det meste af dit tøj selv. Du har også en god basisviden og forståelse for faget, så du kan bygge ovenpå med mere avancerede teknikker og modeller, hvis du har lyst til det. Syr du alle opgaver i kurset vil du have syet 5 færdige produkter når du er igennem alle 8 lektioner: en pude, en taske, en nederdel i hel sol, en faconsyet nederdel og en kjole. Teknikkerne du lærer kan du bruge til at sy et stort udvalg af nederdele, kjoler, bukser, bluser, skjorter, toppe og jakker.

DKK 899.00 after moms Read more...   Buy now

Lynlåse - Online Workshop i Syteknikker

Lær at vælge den rigtige lynlås, og sy den korrekt i tøjet.

I denne workshop lærer du de forskellige lynlås typer at kende, og du lærer at vælge den rigtige lynlås til dit projekt. Du bliver helt tryg ved både usynlige, delbare og almindelige lynlåse, og får udvidet din sy-værktøjskasse med 13 forskellige måder at sy en lynlås i tøjet + 12 "tillægs" teknikker, der sikrer en flot finish i dit tøj - også efter der er syet en lynlås i det.

DKK 349.00 after moms Read more...   Buy now

Syteknikker No. 3 - Overlocker

Online kursus: Sådan syr du tøj på din overlocker og sikrer dig en maskine, der altid syr flot.

Online kurset "Syteknikker No. 3 - Overlocker" er en guide til at vedligeholde, indstille og sy tøj på din overlocker. Du lærer hvordan du passer på din overlocker, så den kan holde i 20-30 år, og hvordan du bruger dens mange forskellige sømme og indstillinger til at sy meget forskelligt tøj i mange forskellige typer stof.

Du bliver guidet igennem 9 syprojekter, hvor du lærer at lave mønstre og vælge de rigtige syteknikker alt efter stoffet.

DKK 599.00 after moms Read more...   Buy now

Symønstre til nederdel

Lær at lave symønstre til nederdel efter dine egne mål

I dette online kursus lærer du at tage dine mål korrekt og omsætte dem til et grundmønster til nederdel. Du bliver guidet igennem tilretning af dit grundmønster, så det kommer til at sidde helt perfekt, og du lærer at lave nye nederdel designs ud fra dit grundmønster. Når du laver dine egne symønstre ud fra et personligt tilrettet grundmønster, er du sikker på at have den samme gode pasform i alle dine nederdele, uanset hvordan de ser ud.

DKK 499.00 after moms Read more...   Buy now

12 Bluser og Kjoler til Levende Stof

Lav symønstre med flagermusærmer efter egne mål og sy i sarte og draperende materialer.

Dette online kursus tager dig igennem:

* Stofvalg til levende metervarer som silker, bløde viscoser, georgette, chiffon, blonde og velour.

* Sygrej og syteknikker, du skal bruge, for at kunne sy i de levendematerialer.

* Konstruktion af grundmønstre til bluser og kjoler med flagermusærmer efter dine egne mål.

* Konstruktion og syvejledning til 12 forskellige designs med flagermusærmer.

Du får en ebog på 108 sider, der giver dig en masse tips, tricks og ny viden om både mønsterkonstruktion og syning i levende stof.
I ebogen er der detaljerede billedguides til 33 forskellige syteknikker.
Og i online rummet er der 33 videoer, der lærer dig at konstruere og sy en masse fine detaljer.

Kurset er bygget op omkring 12 forskellige designs, som du lærer at lave. Men du får mere end det. Du bliver nemlig også inspireret og guidet til at lave om på de 12 designs, vælge andre materialer og blande konstruktionerne og syteknikkerne.

Du bliver kort sagt klædt på til at blive din egen designer.

Flagermusærmer eller ej - i det her online kursus får du en hel masse viden om at lave mønstre og sy tøj, som du kan bruge i alt hvad du syr.

DKK 899.00 after moms Read more...   Buy now

powered by
Simplero