Produkter

Online sykursus

Få tøjet til at føles mere behageligt, se bedre ud og holde længere

DKK 799.00 (including 25% moms)

Sy Foer I Dit Tøj er et online kursus, der tager dig igennem alt det, du skal vide og kunne, for at få succes med at sy foer i dit tøj. Gennem videolektioner lærer du hvilket tøj, der især har gavn af foer, hvilket stof, du med fordel kan bruge som foer, hvordan du laver symønstre til foer og syteknikker til at sy foret korrekt i tøjet.

DKK 899.00 (including 25% moms)

Lær at sy nemme toppe, bluser og kjoler til dig selv på en overskuelig måde - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du lærer at vælge stof til kursets forskellige modeller, at ændre designet i dine symønstre, tilrette pasformen og sy toppe, bluser og kjoler med syteknikker, der både giver dig en flot finish i det færdige tøj og får tøjet til at holde i årevis. Sammen med kurset får du et PDF symønster til en kjole i str. 32-54, som du lærer at ændre til ialt 24 forskellige designs.

DKK 399.00 (including 25% moms)

Lær at sy dine første sting og første begyndervenlige syprojekter. Vi syr ikke tøj i dette online sykursus, men du får grundlæggende viden om stof og sygrej og lærer vigtige syteknikker, du kommer til at bruge i alt hvad du syr fremover.

DKK 49.00 (including 25% moms)

Print selv skitsebog, der hjælper dig med at bringe dine designideer til live. Underlægningsfigur, du kan printe og tegne direkte på.

DKK 1,298.00 (including 25% moms)

Få den perfekte start på din syrejse med vores online sykurser for begyndere.

Med denne begynder-pakke får du vores 2 onlinekurser: "De Første Sting" og "Nemme Bluser og Kjoler". I kurserne lærer du alt det, du har brug for at vide, for at sy dit eget tøj fra bunden. Har du aldrig syet før, eller har du kun syet en lille smule, er kurserne den perfekte start på din syrejse.