SKABERLYST PRÆSENTERER:

SYNOTER STUDIO

DIT NYE ONLINE UNIVERS FOR MØNSTERKONSTRUKTION, DESIGN OG SYNING AF YNDLINGSTØJ

Synoter Studio - medlemsklub for synørder

Synoter Studio er en online medlemsklub, som sætter fuldt fokus på mønsterkonstruktion og pasform i tøj til kvinder.

 

Synoter studio er for dig, der:

* Syr til dig selv, og gerne vil have nogle gode symønstre, du kan tilrette og udvikle nye designs ud fra.

* Har dit eget grundmønster, og gerne vil have inspiration og guides til at lave klædelige designs med lige præcis din personlige pasform.

* Er mønsterkonstruktør (eller studerende) og gerne vil lære at konstruere i hånden og have endnu flere teknikker til designs og tilretninger.

 

Synoter Studio giver dig inspiration og vejledninger til, hvad du helt konkret skal gøre med dit mønsterpapir, for at bringe de forskellige designs til live.

 

PRIS: 199.- pr. måned.

Synoter Studio er en medlemsklub, som automatisk fornys hver måned. Du kan melde dig ud når du vil. 

 

Det får du i Synoter Studio

Synoter Studio er en online medlemsklub, hvor du som medlem får adgang til grundigt udarbejdet materiale, der lærer dig at konstruere symønstre og tilrette tøj til kvinder.

Materialet er blandt andet videoguides, trin-for-trin guides med billeder/tekst/illustrationer, artikler og online foredrag. Fokus er på undervisning i høj kvalitet, som du kan omsætte til symønstre og i sidste ende til yndlingstøj i din garderobe.

 

Nyt indhold hver måned

Synoter Studio bliver opdateret hver måned med helt central viden om mønsterkonstruktion, tilretninger og pasformer.

Indholdet er alt fra konkrete teknikker til baggrundsviden, interviews med eksperter og inspiration til at bruge dine gode symønstre på nye måder.

Formatet skifter alt efter hvad det er, der formidles. Nogle måneder vil det nye indhold være videoer, mens det andre måneder vil være tekst eller billeder eller lydfiler eller noget helt andet. Du er således ikke garanteret en bestemt type indhold - alt vi garanterer er høj kvalitet.

 

Synoter online magasin hvert kvartal

3 gange om året er indholdet i Synoter Studio online magasinet Synoter.

Magasinet har hver gang et nyt tema, som vi nørder i dybden med. Hvert magasin indeholder et basismønster i str. 32-54 og vejledninger til at lave flere designs med udgangspunkt i basismønsteret.

Ikke alle snit klæder alle kroppe, men der er masser af varianter i hvert eneste Synoter magasin, så du kan sy dem, der passer lige præcis til dig. Hvor mange designs, der er vejledninger til i det enkelte magasin, vil variere.

Alle basismønstre laves over grundmønstre, vi har udviklet hos Skaberlyst. De designdetaljer, du lærer at konstruere i magasinerne, kan kombineres både med Synoter mønstre og med vores tidligere udgivne symønstre fra Skaberlyst og ELiQU Sewing.

 

Yndlingstøj til din garderobe

Pasformen er vigtig, når du gerne vil have yndlingstøj i garderoben.

Har du et personligt grundmønster finder du derfor, i Synoter Studio, vejledning til at lave basismønsteret fra magasinet ud fra dit grundmønster. På den måde kan du nemt få din egen personlige pasform ind i de mange forskellige designs fra magasinerne - uden at begynde forfra med tilretning hver gang.

Bæredygtighed er vigtigt, og den bedste måde at skabe en bæredygtig garderobe er at have tøj i den, du faktisk bruger. Formålet med Synoter Studio er er hjælpe dig med at fylde din garderobe med yndlingstøj, som du bruger, til det er slidt helt og aldeles op.

Målet er ikke at sy en hel masse, men derimod at sy det helt rigtige til netop dig - og at sy det godt.

 

Syteknik og stofvalg

Synoter handler mest om mønsterkonstruktion og design.

Men tøjet bliver ikke på magisk vis til virkelighed, blot ved at have et symønster. Derfor kommer vi også omkring nogle af alle de andre elementer, der skal til, for at du kan skabe dit yndlingstøj.

Udover inspiration til stofvalg sætter vi fokus på syteknikker, når modellerne kræver lidt ud over det sædvanlige. Derfor vil du finde syteknikker i både magasinet og i Synoter Studio, selvom det ikke er det, der er mest af.

Synoter Studio er dog ikke et sykursus. Har du ikke allerede godt styr på syteknikker og grundlæggende syrækkefølger anbefaler vi, at du starter med grundkurset Kom Godt I Gang Med At Sy fra Skaberlyst. Synoter bygger videre på de teorier og teknikker, du lærer i grundkurset.

 

Synørdernes yndlingssted på nettet

Synoter Studio er skabt af en flok synørder.

Vores mål er at skabe et yndlingssted på nettet for dig, som også bliver helt opslugt af at læse om, hvordan man laver sine egne designs og symønstre, hvilke materialer der egner sig bedst til de forskellige designs og ikke mindst hvorfor.

Udover de månedlige temaer, får du som medlem også adgang til et video-opslagsværk om basisteknikker til mønsterkonstruktion, video interviews med forskellige eksperter, teknikker til tilretning og syning og månedlige LIVE videoer, kun for medlemmer.

Der er også en Facebookgruppe kun for medlemmer, hvor du kan mødes og sparre med de andre Synoter Studio medlemmer.

 

MaleneNelting-MAL_8205_web

Derfor har du brug for Synoter Studio

Synoter Studio er for dig, der gerne vil lære at konstruere dine egne symønstre og højne niveauet i dine syprojekter. Når du følger vejledningerne fra Synoter vil du opleve at hvert nyt stykke tøj du syr, bringer dig tættere på din drømmegarderobe.

Og det er netop derfor, Synoter Studio skal eksistere: for at skabe mange flere drømmegarderober.

Vi har allerede hjulpet flere tusinde kvinder med at komme langt tættere på deres drømmegarderobe via vores online kurser og live workshops i Skaberlyst. Synoter er næste trin i rejsen, hvor vi i mere overskuelige doser kan guide mange flere kvinder sikkert på vejen mod yndlingstøjet.

Med en online medlemsklub får du både den helt grundlæggende viden og de nye inspirationer og designs samme sted. Det gør det mere overskueligt at lære løbene, og at flytte dit niveau et hak opad for hvert nyt syprojekt.

I Synoter Studio kan vi tage nogle af alle de gode ting fra vores live kurser online og på den måde gøre det tilgængeligt for mange flere - uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen.

Fokus i Synoter Studio er at guide dig til at skabe dine egne symønstre. Du lærer teknikker til mønsterkonstruktion, så du kan lave om på designs og få tøjet til at passe til din stil og dine ønsker, uden at du behøver starte fra bunden hver gang.

Vi har i udviklingen af både symønstre og designs testet snit og detaljer, syrækkefølger og metervarer. Det betyder, at du får vejledninger, der er nemme at følge, gennemtænkte snit, der klæder kroppen og designs, der både er moderne og brugbare i helt almindelige liv.

Når vi designer sker det altid i et samarbejde og altid med flere kropstyper, størrelser og stiltyper involveret i processen. Vi arbejder med 3 størrelsesgrupper, når vi konstruerer og graduerer vores mønstre, og tester både design og pasform i alle 3 grupper. Det sikrer at tøjet er lige så behageligt og klædeligt i str. 32 som det er i str. 54.

Du bliver præsenteret for lækkert design, der både passer ind i det aktuelle modebillede, men også har en potentielt meget lang levetid i din garderobe.

Det er vigtigt for os, at dit medlemskab af Synoter Studio gør dig dygtigere til at sy. Så vi kommer til at skubbe dig blidt ud i nye udfordringer og projekter, der er lidt mere komplicerede.

Synoter Studio bliver din bedste ven i arbejdet med at bringe gode designs til live som yndlingstøj i din garderobe.


MaleneNelting-MAL_8676_web

SYNOTER STUDIO

Video guides
Video guides til mønsterkonstruktion, så du ikke ryger i de typiske faldgruber.

Tilretning
Teknikker til tilretning af pasformen i dit tøj.

Magasin
3 årlige magasiner med symønster str. 32-54, designs, mønsterkonstruktion, artikler og nyttige sytips. 

Fællesskab
Mød de andre synørder fra Synoter Studio i en lukket Facebook gruppe og til live arrangementer.

Meld dig ind nu og få adgang til månedens tema med et samme.

Pris: 199.- pr. måned.

Abonnementet fornys automatisk hver måned, indtil du afmelder det. Det kan du gøre når som helst.

MaleneNelting-MAL_8525_web

HVEM STÅR BAG?

Synoter er udviklet og udgivet af Skaberlyst.

Skaberlyst har siden 2011 stået for kvalitet, professionelle teknikker, godt håndværk og god pasform, og det går igen i Synoter.

Teamet bag Synoter er faguddannede indenfor design, skrædderi, mønsterkonstruktion og tekstilformidling.

Vi holder til i vores syværksted i Aarhus, hvor alle designs, symønstre og vejledninger bliver til i tæt samarbejde. Det sikrer et højt fagligt niveau i alt materialet fra designs til symønstre og sytekniske tips.


Håndværket er i fokus, så du får de bedste resultater med det tøj, du syr til dig selv!

Synoter Studio er en online medlemsklub, som koster 199.- om måneden. Abonnementet fortsætter indtil du afmelder det. Det kan du gøre når du vil.