Fenja Tanktop

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Fenja Tanktop design

Fenja Tanktop

Onlinekursus i mønsterkonstruktion og syning.
Niveau: Let øvet

Fenja Tanktop er en tætsiddende, ærmeløs top i strikket stof. Toppen har en skrå linje i ærmegabet, der er afsluttet med en ribkant i stoffet. Halsudskæringen kan enten laves tæt i halsen eller mere udringet, og har 3 forskellige variationer af afslutning, der giver 3 meget forskellige toppe. I dette onlinekursus bliver du guidet igennem at lave mønster til alle 3 variationer af Fenja Tanktop og sy toppen trin for trin.

Fenja Tanktop er velegnet til strikket stof som fx jersey eller rib. I kurset finder du inspiration til at variere stofvalget, da der er mange velegnede alternativer til en almindelig bomuldsjersey. Du lærer at lave toppen i 3 variationer: som klassisk tanktop med ribkant i halsen, med en draperet krave i halsen og med en lav krave der fortsætter i et bindebånd, der bindes i en sløjfe foran i halsen. Toppen er syet på overlocker og afsluttet med stræksømme på symaskinen.

Tanktoppen har mange muligheder. Du kan sy en helt klassisk tanktop i jersey, som du kan bruge til sport eller som undertøj. Men du kan med stofvalget og de forskellige variationer af halsen skabe alt fra gode hverdagstoppe og ekstravagante festtoppe, som du kan style til mange forskellige anledninger.

I kurset lærer du at:
* Ændre jersey/t-shirt mønster til skråt ærmegab med smal skuldersøm
* Ændre mønster til en større halsudskæring
* Afkorte længden
* Tegne mønster til ribkanter med viddefradrag
* Tegne mønster til høj, draperende krave
* Tegne mønster til  krave med indbyggede bindebånd
* Sammensyning med 4-trådet overlocksøm
* Sy ribkanter med viddefradrag i ærmegab og halsudskæring
* Sy oplægninger i strikket stof med stræksøm på symaskinen
* Drapere og håndsy læg i krave med elastiske sømme
* Sy bindebånd som fortsættelse af krave.

Kurset består af videolektioner, der guider dig trygt og overskueligt igennem hele processen med mønsterkonstruktion, stofvalg og syning.

DU SKAL BRUGE:
Mønster til tætsiddende t-shirt eller jerseykjole, fx et grundmønster til strikket stof eller basismønsteret fra Synoter Magasin nr. 7 – Draperinger i jersey.

NB! Kurset indeholder ikke et symønster. Du lærer at lave mønster til Fenja Tanktop ud fra et eksisterende mønster, du selv skal sørge for at have. 

Læs mere om Fenja Tanktop her.

DKK 183.20
Total due DKK 183.20

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.