Synoter Tema: Capsule Wardrobe Del 2

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Add to your order
Synoter studio tema capsule wardrobe

Ja tak, giv mig også adgang til Capsule Wardrobe Del 1

I Temaet "Capsule Wardrobe Del 1" arbejder vi med at finde din personlige stil. Du lærer at finde de farver, silhuetter og proportioner i tøjet, der klæder dig. Når du ved det, bliver det markant nemmere at træffe de rigtige valg om hvilke designs, du vil sy. Temaet er del 1 af 2 hvor vi går i dybden med at finde din capsule wardrobe - altså det tøj, du får brugt allermest, og som derfor bør have en central plads i din garderobe.

DKK 199.20

Order summary

Synoter studio capsule wardrobe del 2

Synoter Tema: Capsule Wardrobe Del 2

Temaet blev første gang udgivet som månedens tema i medlemsklubben Synoter Studio i oktober 2022.

I temaet får du:

Dette tema er fortsættelsen til Capsule Wardrobe Del 1.

I del 2 bliver du guidet igennem en proces, hvor du får taget stilling til alt dit tøj, får sat dig mål og drømme for hvad dit tøj skal kunne og hvordan det skal være en del af dit liv i den næste periode.

Du får ryddet op i din garderobe på en overskuelig måde og du får lavet nyt sæt af det tøj, du allerede har. Du kommer også til at style dit tøj, hvilket du får masser af hjælp og inspiration til i temaet. Og så bliver du ledt godt videre med hvordan du skal forholde dig, når det bliver tid til en ny capsule wardrobe. Du kommer altså ikke til at skulle leve i det samme tøj resten af livet, men får tværtimod masser af redskaber, der kan hjælpe dig med at få langt mere af dit tøj i brug og skabe klarhed over hvad du mangler, og hvad der giver mening at sy som det næste.

Denne anden del af temaet byder på 8 opgaver, der tager dig igennem alle processerne i opbygningen af din egen, perfekte (eller tæt på) capsule wardrobe. Du bliver guidet igennem det hele med videolektioner og arbejdsark, du kan downloade og printe ud for at gøre arbejdet med din garderobe nemmere.

Emnerne for opgaverne er:

1. Så meget tøj har du brug for
2. Hvad skal tøjet kunne
3. Oprydning
4. Farvepalette
5. Stylingregler
6. Lav nye sæt
7. Styling
8. Status.

Med værktøjerne i dette tema får du styr på hvad der skal hænge i din garderobe det næste stykke tid, som holder dig velklædt og klar til dit livs begivenheder.

Læs mere her: https://skaberlyst.dk/vare/synoter-tema-nr-16-capsule-wardrobe-del-2/

 

DKK 159.20
Total due DKK 159.20

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.