Synoter Tema: Flæser

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant

Order summary

Synoter studio tema

Synoter Tema: Flæser

Temaet blev første gang udgivet som månedens tema i medlemsklubben Synoter Studio i juli 2022.

I temaet får du:

I dette Synoter Studio tema nørder vi med en detalje, der kan fortolkes på utallige måder, nemlig flæser.

En flæse er et stykke stof, der er syet på tøjet som pynt eller som en forlængelse i bunden af tøjet, fx i kjoler, nederdele eller ærmer. At flæse betyder også at gabe eller være åben, og der kommer netop en åbning mellem flæsen og det stoflag, der er under eller bagved.

Flæser kan give tøjet et romantisk og blødt udtryk, men de kan også give tøjet et mere kantet og råt udtryk, alt efter hvilke teknikker du vælger til både mønsterkonstruktion og syning. Stofvalg og volumen har også stor indflydelse på udtrykket af din flæse. I det hele taget kan flæser varieres næsten i det uendelige.

Flæser kan bruges mange forskellige steder i tøjet og i næsten alle slags tøj og stof. De kan laves på flere forskellige måder, og dem lærer du i det nye tema. Metoderne giver forskellige udtryk til de færdige flæser, så du har alle muligheder for at finde en flæse, der passer ind i din garderobe.

Temaet er krydret med billeder både fra tidligere Synoter magasiner, hvor vi har brugt flæser, og fra vores egne hjemmesyede garderober, så du kan se hvordan de forskellige flæser ser ud, når de er syet.

Flæser, vi arbejder med mønster til i dette tema:

* Lige flæsekanter (glatte læg, wienerlæg og rynket)
* Flæsekanter med spidse ender
* "klip og spred" metoden på to måder
* Volant.

Du får også inspiration til, hvor du kan placere flæserne i dit tøj. Og denne gang er der også flere syteknikker med i temaet, så syningen af flæserne bliver nemmere at gå til. Flere af flæserne er oplagte at tilføje som detaljer til sommertoppene fra sidste måneds tema, ligesom du kan tilføje flæsedetaljer til symønstrene fra Synoter magasinerne


DKK 199.20
Total due DKK 199.20

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.