Synoter Tema: Design med indsnit

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Add to your order
Indsnit tema billede forside

Ja tak, giv mig også adgang til temaet "Indsnit".

I Temaet "Indsnit" lærer du helt grundlæggende hvordan indsnit fungerer og hvordan du arbejder med dem. Temaet består af et webinar (59 min. videoforedrag) og videoer med teknikker. Du lærer at dreje indsnit til en ny placering og at lave den korrekte spids og afslutning på indsnittet i mønsteret, så dine indsnit bliver nemme at sy rigtigt. Du lærer også at konstruere de populære husar- og prinsessesnit.

NB! Ved at sætte kryds i feltet her, køber du endnu et Synoter tema, som du får adgang til med det samme. Ønsker du ikke at købe et ekstra tema, skal du blot lade være med at sætte kryds i feltet.

DKK 199.20

Order summary
Synoter studio tema7-design-indsnit

Synoter Tema: Design med indsnit

Temaet blev første gang udgivet som månedens tema i medlemsklubben Synoter Studio i oktober 2021.

I temaet får du:

I dette tema får du trin-for-trin videoguides til at ændre dine symønstre med indsnit og bruge indsnittene til at skabe spændende designdetaljer i tøjet.

Du kan se, hvordan du kan dele dit brystindsnit i 2 mindre indsnit, du enten kan sy som indsnit eller som læg. Det er især en god idé, hvis du har et stort brystindsnit, fordi det er nemmere at sy to mindre indsnit end at sy et stort.

Du kan også se, hvordan du kan bruge dine indsnit i detaljer med rynk, der kan være med til at gøre dit design mere spændende, uden at pasformen ændres markant.

Du kan se, hvordan du kan tænke asymmetrisk og lave designs, der bruger indsnittene i draperinger fra den ene skulder på tværs af kroppen og hvordan du samler indsnittene midt for.

Du kan se, hvordan taljeindsnit i underdele kan flyttes til bærestykker og sømme, så du slipper for at sy indsnit, men stadig bevarer en figursyet silhuet og tilmed får nogle flatterende designlinjer arbejdet ind i dit tøj.

Og du kan se, hvad du kan gøre med skulderindsnittet på bagstykket, så det giver plads til bevægelse uden at dele dit bagstykke klumpet op.


Teknikker i dette tema:

To brystindsnit fra sidesøm
To brystindsnit fra skuldersøm (som læg eller indsnit)
To brystindsnit fra halslinjen (som læg eller indsnit)
Rynk fra halsen
Rynk fra bærestykke ved skulder
Rynk fra indsats i halsudskæring
Indsnit i asymmetrisk drapering
Indsnit til midt for
Skulderindsnit til halsen
Skulderindsnit i bærestykke
Skulderindsnit til husarlinje
Taljeindsnit i lige bærestykke
Taljeindsnit i jeans-bærestykke
Taljeindsnit til midt for eller sidesøm.

DKK 199.20
Total due DKK 199.20

Payment information

After clicking 'Pay with Dankort / Mobilepay' you will be redirected to Dankort / Mobilepay to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.