Sy Foer I Dit Tøj

Udfyld felterner herunder, og så er kurset Sy Foer I Dit Tøj så godt som dit. Du får en mail med link til kurset samt en mail med info om login ganske kort tid efter, at betalingen er gået igennem, og så kan du gå i gang med kurset.

Er kurset til dig selv: TJEK at din e-mailadresse er korrekt. Alt info om kurset bliver sendt til den email, du skriver i tilmeldingen.
Er kurset en gave: HUSK at skrive modtagerens e-mailadresse under "deltageroplysninger", så login og link til kurset sendes til deltageren.

Driller teknikken: Skriv til kontakt@skaberlyst.dk, så hjælper vi dig videre.

Vi ses inde i onlinekurset om et øjeblik - sammen får vi meget mere lækkerhed og luksus til at flytte ind i din garderobe!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Order summary
forside sy foer i dit tøj

Sy Foer I Dit Tøj

Sy Foer I Dit Tøj er et online sykursus med videolektioner. Kurset giver dig de værktøjer, du skal bruge, for nemt at kunne lave symønstre til foer og sy foer i dit tøj.

Foer er en fordel i meget tøj, fordi det gør tøjet mere behageligt at have på, får det til at se bedre ud og holde længere. Du får kort sagt meget mere værdi ud af den tid, du bruger ved symaskinen, når du også kan sy foer i dit tøj.

Når du griber det rigtigt an, er foer i tøjet ikke kompliceret.

Kurset guider dig igennem processerne, så du bliver tryg ved at sy foer i dit tøj. Du lærer de helt konkrete teknikker, du skal bruge, når du går i gang med at sy foer i dit tøj.

Tilmeld dig nu og få straks adgang til hele kurset.

Læs mere om kurset her <<

DKK 639.20
Total due DKK 639.20

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.