Sømme - Syteknikker 1 - ebog

Lær at sy forskellige sømme, og få styr på, hvornår du skal vælge hvilken søm.

I denne ebog lærer du at sy både helt basis sømme som stikkesting og zigzag, og mere avancerede sømme som fransk søm, kapsøm og forskellige kurvede sømme. Du lærer ikke bare at sy sømmene, men også hvordan du får dem super skarpe, og hvornår du skal vælge hvilke sømme. Denne ebog giver dig et rigtig godt fundament for at få et professionelt resultat med det tøj du syr, ved at få 100% styr på sømme og sømvalg.

DKK 149.00 after moms Read more...   Buy now

Sy dine egne babyslynger

Sådan syr du selv en ringslynge og en meitai bæresele

I denne online workshop lærer du at sy en ringslynge og en meitai bæresele. Workshoppen er udviklet i samarbejde med stifter af Slyngeskolen Carolina Søndergaard (tidl. Nadia Kristensen) , som er uddannet slyngevejleder. Der er lagt ekstra vægt på sikkerhed og komfort i de vejledninger, du får i denne workshop, så du trygt kan sy dine egne slynger og bære din baby i dem. Jeg har båret begge mine børn i de slynger, der bliver syet i workshoppen, så de er testet af hverdagen, og er absolut uundværlige.


NB! Du lærer at sy slyngerne, men ikke at bruge dem. Jeg anbefaler at du modtager undervisning i at bruge slyngerne rigtigt af en slyngevejleder, fx. www.slyngeskolen.dk.

DKK 299.00 after moms Read more...   Buy now

powered by
Simplero